Actualităţi economice

Seminar pentru promovarea investiţiilor japoneze în România

Avantaje pentru investitoriÎn 14 martie 2013, la sediul Japan Bank for International Cooperation (JBIC) din Tokyo, s-a desfăşurat un seminar pentru promovarea investiţiilor japoneze în România, acţiunea fiind organizată de ambasadă în colaborare cu Japan Institute for Overseas Investments (JOI). Au participat reprezentanţi ai cercurilor de afaceri din Japonia precum Mitsubishi Heavy Industries, Mitsui, Mitsui Chemicals, Mitsubishi Corp., Padeco, Toshiba, IHI, JT, FTI Consulting, The Shibusawa Warehouse etc.

În deschidere, au luat cuvântul Yuhei Ohmi, director general adjunct al JOI şi Radu Şerban, ambasadorul României în Japonia. Valentin Pavel, ministru consilier al ambasadei, a susţinut o prezentare despre oportunităţile de investiţii în România, iar Yusuke Okada, director general la Japan Tobacco Inc., a relatat despre succesul investiţiilor companiei sale în România. Evenimentul a fost închis de Yoshihiko Morita, preşedintele JOI. La final, a urmat o rundă de întrebări şi răspunsuri.

Important - în atenţia cetăţenilor români din Japonia

06.01.2014

Ministerul Afacerilor Externe face din nou apel la cetăţenii români care se…

Întrevedere a ambasadorului României în Japonia, dl. Radu Șerban, cu dl. Natsuo Yamaguchi, președintele Komeito

09.02.2015

La 6 februarie 2015, ambasadorul Radu Șerban a avut o întrevedere cu domnul Natsuo…

A 3-a ediţie a concursului de limba română organizat de Japan Romania Business Association și Ambasada României la Tokyo

05.02.2015

La 31 ianuarie 2015, Ambasada a gazduit cea de-a 3-a ediţie a Concursului de limba…

Expoziție de caligrafie la sediul ambasadei României la Tokyo

28.01.2015

La 27 ianuarie 2015, a avut loc la sediul ambasadei vernisajul unei expoziții de…